Lupa

Search the repository Help

A- | A+ | Print
Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 2 / 2
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Management kakovosti v prehrambenem turizmu : zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov
Marko Kukanja, 2017, scientific monograph

Abstract: Raziskava preučuje možnost zagotavljanja kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov v prehrambnem gostinstvu na osnovi trženjske usmerjenosti PGO. Predstavlja teoretično in zakonsko opredelitev (ureditev) gostinstva ter nekatera pomembna raziskovalna izhodišča, ki izhajajo iz zakonske ureditve gostinstva v RS. Raziskava podrobno opredeljuje pojem kakovost, gostinski proizvod in koncept zadovoljstva, in to s stališča gosta in menedžerja.
Keywords: turizem, ponudba, lojalnost, menedžment kakovosti, prehrambno gostinstvo, kakovost, lojalnost
Published in RUP: 07.11.2021; Views: 857; Downloads: 24
.pdf Full text (2,61 MB)

2.
Trženjski vidik kakovosti v različnih vrstah prehrambenih gostinskih obratov v Sloveniji
Marko Kukanja, 2015, independent scientific component part or a chapter in a monograph

Keywords: kakovost, klasifikacija, menedžment kakovosti, prehrambeni obrati, Slovenija, trženjski splet
Published in RUP: 08.08.2016; Views: 3153; Downloads: 59
URL Link to full text

Search done in 0 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica