Lupa

Search the repository Help

A- | A+ | Print
Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 10 / 78
First pagePrevious page12345678Next pageLast page
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu : znanstvena monografija
Maja Uran Maravić, 2017, scientific monograph

Abstract: Pričujoča znanstvena monografija je pregled ocenjevanja kakovosti v prehrambenem gostinstvu. Dejstvo je, da na svetu obstaja veliko ponudnikov restavracij in da gosti težko ocenijo, katerega ponudnika bi izbrali. Pri tej odločitvi jim lahko v veliki meri pomagajo različni znaki kakovosti, ki jih dodeljujejo za njih kredibilne inštitucije. Monografija prikazuje glavne značilnosti petih sistemov ocenjevanja restavracij v svetu in doma. Izkazalo se je, da se pri večini uglednih sistemov ocenjuje po sistemu skritega gosta, ki pa ima za podlago pri ocenjevanju ocenjevalni list oziroma neke napisane ali nenapisane kriterije ocenjevanja.
Keywords: turizem, kakovost, ocenjevanje, prehrambeni obrati, elektronske knjige
Published in RUP: 08.11.2021; Views: 915; Downloads: 36
.pdf Full text (1,56 MB)

9.
10.
Merjenje dolžine v prvem razredu : diplomska naloga
Mateja Kosec, 2021, undergraduate thesis

Keywords: merjenje, dolžina, relativna enota, konstantna nadstandardna enota, standardna enota, ocenjevanje, izidi merjenja
Published in RUP: 02.11.2021; Views: 1435; Downloads: 46
.pdf Full text (1,48 MB)

Search done in 0 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica