Lupa

Search the repository Help

A- | A+ | Print
Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 3 / 3
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Ocenjevanje kakovosti v gostinstvu : znanstvena monografija
Maja Uran Maravić, 2017, scientific monograph

Abstract: Pričujoča znanstvena monografija je pregled ocenjevanja kakovosti v prehrambenem gostinstvu. Dejstvo je, da na svetu obstaja veliko ponudnikov restavracij in da gosti težko ocenijo, katerega ponudnika bi izbrali. Pri tej odločitvi jim lahko v veliki meri pomagajo različni znaki kakovosti, ki jih dodeljujejo za njih kredibilne inštitucije. Monografija prikazuje glavne značilnosti petih sistemov ocenjevanja restavracij v svetu in doma. Izkazalo se je, da se pri večini uglednih sistemov ocenjuje po sistemu skritega gosta, ki pa ima za podlago pri ocenjevanju ocenjevalni list oziroma neke napisane ali nenapisane kriterije ocenjevanja.
Keywords: turizem, kakovost, ocenjevanje, prehrambeni obrati, elektronske knjige
Published in RUP: 08.11.2021; Views: 928; Downloads: 38
.pdf Full text (1,56 MB)

2.
3.
Trženjski vidik kakovosti v različnih vrstah prehrambenih gostinskih obratov v Sloveniji
Marko Kukanja, 2015, independent scientific component part or a chapter in a monograph

Keywords: kakovost, klasifikacija, menedžment kakovosti, prehrambeni obrati, Slovenija, trženjski splet
Published in RUP: 08.08.2016; Views: 3275; Downloads: 59
URL Link to full text

Search done in 0 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica