Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 10 / 11
Na začetekNa prejšnjo stran12Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
3.
4.
Kulinarična ponudba kot sestavni del organizacije poroke : zaključni projekt
Romina Urh, 2013, diplomsko delo

Objavljeno v RUP: 11.12.2020; Ogledov: 1200; Prenosov: 30
.pdf Celotno besedilo (437,69 KB)

5.
Vpliv cenovnih pasov na management cen
Ivan Toroš, 2014, znanstvena monografija

Ključne besede: cene, cenovni pasovi, management
Objavljeno v RUP: 21.12.2015; Ogledov: 2644; Prenosov: 76
URL Povezava na celotno besedilo

6.
Cenovna strategija v odvisnosti od moči tržne znamke
Ivan Toroš, Miro Kline, 2010, izvirni znanstveni članek

Objavljeno v RUP: 10.07.2015; Ogledov: 4527; Prenosov: 14
URL Povezava na celotno besedilo

7.
8.
Oblikovanje ponudbe hotelskih storitev za internetno prodajo
Ervin Kazić, 2012, magistrsko delo

Ključne besede: hotelirstvo, storitve, cojoint analiza, cene, odločanje, bonusi, internet
Objavljeno v RUP: 15.10.2013; Ogledov: 3925; Prenosov: 168
URL Povezava na celotno besedilo
Gradivo ima več datotek! Več...

9.
Metode in modeli snovanja cenovnih strategij
Ivan Toroš, 2009, magistrsko delo

Ključne besede: trženje, izdelki, cene, tržne znamke, vrednost, ponudba, strategije, cenovna občutljivost, mikroekonomika
Objavljeno v RUP: 15.10.2013; Ogledov: 2807; Prenosov: 174
URL Povezava na celotno besedilo
Gradivo ima več datotek! Več...

10.
Cenovni pasovi in politika cen
Ivan Toroš, 2010, doktorska disertacija

Ključne besede: cene, tržne znamke, cenovni pasovi, cenovna občutljivost, zaznana vrednost, nova racionalnost
Objavljeno v RUP: 15.10.2013; Ogledov: 5811; Prenosov: 179
URL Povezava na celotno besedilo
Gradivo ima več datotek! Več...

Iskanje izvedeno v 0.05 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici