1. |
2. |
3. Mleko in mlečni izdelki v pripravi jedi in v gostinski ponudbi Pomurja : diplomska nalogaBernarda Gašparič, 2007, diplomsko delo Ključne besede: kulinarika, mleko, sir, skuta, prekmurska gibanica, mlečni izdelki, gastronomija, gostinska ponudba, promocija, Pomurje, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 04.06.2021; Ogledov: 973; Prenosov: 34 Celotno besedilo (1,92 MB) |
4. |
5. |
6. |
7. |
8. Spodbujanje gibalnega razvoja predšolskega otroka z lažjo obliko cerebralne paralize : diplomska nalogaBernarda Čepe, 2014, diplomsko delo Ključne besede: razvoj otrok, otroci s posebnimi potrebami, cerebralna paraliza, gibalna oviranost, vzgoja in izobraževanje predšolskih otrok, gibalne vaje v vrtcu, rezilientnost, fizioterapija Objavljeno v RUP: 10.07.2015; Ogledov: 3390; Prenosov: 173 Celotno besedilo (1,14 MB) |
9. |
10. |