Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Potencial prehranske uporabnosti jajčnih lupin in postopek odobritve novega živila
Tjaša Trobec, 2018, magistrsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...novo živilo, živilsko pravo, jajčne lupine, kalcij...
Ključne besede: novo živilo, živilsko pravo, jajčne lupine, kalcij
Objavljeno: 04.10.2018; Ogledov: 242; Prenosov: 23
.pdf Polno besedilo (2,70 MB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici