Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 5 / 5
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Od zrna do kruha
Ingrid Čandek, 2014, diplomsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...predšolski otroci, tehnika in tehnologija, žita, kruh, pridelava žit in kruha, razvoj otroka, ...
Ključne besede: predšolski otroci, tehnika in tehnologija, žita, kruh, pridelava žit in kruha, razvoj otroka
Objavljeno: 10.07.2015; Ogledov: 1706; Prenosov: 212
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

2.
Tradicionalni slovenski zajtrk
Eva Ogrin, 2017, diplomsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...tradicionalni slovenski zajtrk, dejavnosti, kruh, mleko, maslo, med, jabolka, ...
Ključne besede: tradicionalni slovenski zajtrk, dejavnosti, kruh, mleko, maslo, med, jabolka
Objavljeno: 30.01.2018; Ogledov: 395; Prenosov: 39
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

3.
Prehranjevalne navade uživanja kruha med odraslimi in vpliv različnih vrst kruha na nivo krvnega sladkorja in občutek sitosti
Tamara Kofol, 2018, magistrsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...prehranjevalne navade, kruh, krvni sladkor, občutek sitosti, diabetiki...
Ključne besede: prehranjevalne navade, kruh, krvni sladkor, občutek sitosti, diabetiki
Objavljeno: 16.09.2018; Ogledov: 262; Prenosov: 30
.pdf Polno besedilo (1,23 MB)

4.
Glikemični indeks kruha iz tatarske ajde v povezavi s sladkorno boleznijo tipa 2
Tajda Pečko, 2016, diplomsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...tatarska ajda, kruh, glikemični indeks, sladkorna bolezen tipa 2...
Ključne besede: tatarska ajda, kruh, glikemični indeks, sladkorna bolezen tipa 2
Objavljeno: 18.03.2019; Ogledov: 82; Prenosov: 11
.pdf Polno besedilo (1,40 MB)

5.
Povezanost med izgledom in količino zaužitega pekarskega izdelka enake sestave, ponujenega pri osnovnošolskem obroku
Peter Gruden, 2019, diplomsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...zdrava prehrana, polnozrnat kruh, mladostniki...
Ključne besede: zdrava prehrana, polnozrnat kruh, mladostniki
Objavljeno: 30.07.2019; Ogledov: 44; Prenosov: 6
.pdf Polno besedilo (1,88 MB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici