Natisni
Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 10 / 20
Na začetekNa prejšnjo stran12Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Organizacija prireditve odprta kuhna z vidika trajnosti : zaključni projekt
Ana Bricelj, 2018, diplomsko delo

Ključne besede: trajnost, prireditve, kulinarika, odpadki, zero waste
Objavljeno v RUP: 19.03.2021; Ogledov: 1039; Prenosov: 64
.pdf Celotno besedilo (1,02 MB)

7.
8.
9.
Uvajanje kulinaričnih novosti in inovacij v Sloveniji : zaključni projekt
Eva Horvat, 2017, diplomsko delo

Ključne besede: turizem, kulinarika, sejmi, inovacije
Objavljeno v RUP: 29.01.2021; Ogledov: 1019; Prenosov: 48
.pdf Celotno besedilo (627,54 KB)

10.
Iskanje izvedeno v 0.06 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici