Ključne besede: mleko, mlečni izdelki, laktozna intoleranca, fermentacija, mlečne maščobeObjavljeno v RUP: 19.09.2023; Ogledov: 491; Prenosov: 27 Celotno besedilo (962,40 KB)
Ključne besede: laktozna intoleranca, fermentirana živila, probiotiki, simptomiObjavljeno v RUP: 15.07.2022; Ogledov: 949; Prenosov: 34 Celotno besedilo (1,82 MB)
Ključne besede: laktoza, laktozna intoleranca, laktozna persistenca, minerilizacija kosti, osteoporoza, zaključne projektne nalogeObjavljeno v RUP: 06.12.2019; Ogledov: 1838; Prenosov: 97 Celotno besedilo (1,23 MB)
Ključne besede: laktozna intoleranca, kalcijObjavljeno v RUP: 18.03.2019; Ogledov: 1979; Prenosov: 128 Celotno besedilo (499,22 KB)