Natisni
Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 7 / 7
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Kvaliteta mišičnine škotskega višavskega goveda : zaključna projektna naloga
Polona Podgoršek, 2023, diplomsko delo

Ključne besede: škotsko govedo, meso, kvaliteta, hranilna vrednost
Objavljeno v RUP: 20.09.2023; Ogledov: 470; Prenosov: 14
.pdf Celotno besedilo (811,00 KB)

2.
3.
Kemični karcinogeni v hrani : [zaključna projektna naloga]
Darja Uršič, 2017, diplomsko delo

Ključne besede: kemični karcinogeni, rak, hrana, bolezensko tveganje, rdeče in predelano meso
Objavljeno v RUP: 18.03.2019; Ogledov: 1702; Prenosov: 58
.pdf Celotno besedilo (949,61 KB)

4.
5.
Med močjo in moralo : razlogi za zavračanje uživanja mesa
Barbara Zorec, 2016, diplomsko delo

Ključne besede: vegetarijanstvo, meso, prehrana, zgodovina prehranjevanja, etika, diplomska dela
Objavljeno v RUP: 10.11.2016; Ogledov: 2415; Prenosov: 82
.pdf Celotno besedilo (605,15 KB)

6.
Trženje v živilnopredelovalni industriji
Rihard Peurača, 2009, diplomsko delo

Ključne besede: živilskopredelovalna industrija, reja živali, zaščitni znak, blagovna znamka, trženje, meso, mesni izdelki, krmila, žita
Objavljeno v RUP: 15.10.2013; Ogledov: 2640; Prenosov: 138
URL Povezava na celotno besedilo
Gradivo ima več datotek! Več...

7.
Iskanje izvedeno v 0.05 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici