Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 5 / 5
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Roasting intensity of naturally low-caffeine Laurina coffee modulates glucose metabolism and redox balance in humans
Filippo Giorgio Di Girolamo, Sara Mazzucco, Roberta Situlin, Nina Mohorko, Zala Jenko Pražnikar, Ana Petelin, Marcello Tence, Rado Pišot, Luciano Navarini, Gianni Biolo, 2016, izvirni znanstveni članek

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...roasting intensity, Type-2 diabetes mellitus, insulin resistance, omega-3 fatty acids, ...
Ključne besede: coffee, oxidative stress, roasting intensity, Type-2 diabetes mellitus, insulin resistance, omega-3 fatty acids
Objavljeno: 08.08.2016; Ogledov: 1927; Prenosov: 55
URL Polno besedilo (0,00 KB)

2.
Vpliv omega-3-maščobnih kislin na presnovni sindrom
Matic Zagorc, 2016, diplomsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: diplomske naloge, presnovni sindrom, omega-3-maščobne kisline, visceralna debelost, dislipidemija, inzulinska rezistenca
Objavljeno: 18.03.2019; Ogledov: 158; Prenosov: 22
.pdf Polno besedilo (1,10 MB)

3.
Krilovo olje kot bogat vir nenasičenih maščobnih kislin
Kristina Vukadinović, 2016, diplomsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: krilovo olje, esencialne maščobne kisline, omega 3, fosfolipidi, ribje olje
Objavljeno: 18.03.2019; Ogledov: 103; Prenosov: 14
.pdf Polno besedilo (852,51 KB)

4.
Ocena prehranskih navad rekreativnih športnikov severne Primorske
Jerca Poznič, 2016, magistrsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Ključne besede: prehrana, antioksidanti, energijski vnos, prehranske vlaknine, omega 3-maščobne kisline, antioksidanti
Objavljeno: 18.03.2019; Ogledov: 90; Prenosov: 12
.pdf Polno besedilo (1,23 MB)

5.
Vpliv prehrane in aktivnosti na izražanje BDNF-ja z namenom izboljšanja rehabilitacije po možganski kapi
Špela Ocvirk, 2019, magistrsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...kap, BDNF, beljakovine, vitamini, omega-3 MK, antioksidanti, aktivnost...
Ključne besede: kap, BDNF, beljakovine, vitamini, omega-3 MK, antioksidanti, aktivnost
Objavljeno: 06.08.2019; Ogledov: 100; Prenosov: 2
URL Polno besedilo (0,00 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici