Natisni
Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Vpliv različnih postopkov shranjevanja in priprave zelenjave na vsebnost vitamina C
Ana Dobnik, 2013, diplomsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...vitamin C, postopki shranjevanja živil...
Ključne besede: vitamin C, postopki shranjevanja živil
Objavljeno: 18.03.2019; Ogledov: 269; Prenosov: 19
.pdf Polno besedilo (645,21 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici