Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 1 / 1
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Vpliv različnih termičnih postopkov na vsebnost vitamina C v živilih
Tjaša Mlakar, 2019, magistrsko delo

Najdeno v: ključnih besedah
Povzetek najdenega: ...živila, vitamin C, termična obdelava, kuhanje, pedelava, termična obdelava, magistrske naloge...
Ključne besede: živila, vitamin C, termična obdelava, kuhanje, pedelava, termična obdelava, magistrske naloge
Objavljeno: 22.01.2020; Ogledov: 172; Prenosov: 17
.pdf Polno besedilo (1,78 MB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici