Ključne besede: hrana, zavržena hrana, kvar živil, mikroorganizmi, mikrobiološko kvarjenjeObjavljeno v RUP: 07.07.2021; Ogledov: 1068; Prenosov: 62 Celotno besedilo (971,45 KB)
Ključne besede: otroci, prehranjevalne navade, energijska vrednost, hranilna vrednost, zavržena hranaObjavljeno v RUP: 26.04.2019; Ogledov: 1890; Prenosov: 86 Celotno besedilo (1,89 MB)
Ključne besede: zaključne projektne naloge, otroci, prehranjevalne navade, energijska vrednost, hranilna vrednost, zavržena hranaObjavljeno v RUP: 18.03.2019; Ogledov: 1966; Prenosov: 68 Celotno besedilo (1004,42 KB)
Ključne besede: zavržena hrana, vedenje potrošnika, odnos potrošnika do hrane, zmanjševanje količin zavržene hraneObjavljeno v RUP: 31.07.2018; Ogledov: 2529; Prenosov: 242 Celotno besedilo (784,87 KB)