Keywords: kruh, droži, fermentacija, celiakija, začetna kulturaPublished in RUP: 25.04.2024; Views: 28; Downloads: 0 Link to file
Keywords: škotsko govedo, meso, kvaliteta, hranilna vrednostPublished in RUP: 20.09.2023; Views: 491; Downloads: 15 Full text (811,00 KB)
Keywords: mikrozelenjava, hranilna vrednost, senzorična vrednost, uporabaPublished in RUP: 19.09.2023; Views: 434; Downloads: 24 Full text (620,51 KB)
Keywords: grozdne tropine, fenolne spojine, prehranske vlaknine, antioksidantiPublished in RUP: 19.09.2023; Views: 614; Downloads: 14 Full text (1,02 MB)This document has more files! More...
Keywords: presnovni sindrom, antioksidativni učinek, hiperlipidemija, hipertenzija, sladkorna bolezenPublished in RUP: 14.08.2023; Views: 452; Downloads: 24 Full text (1,27 MB)
Keywords: soja, okara, izboljšava hranilne vrednosti izdelka, izboljšava senzorične vrednosti izdelkaPublished in RUP: 11.08.2023; Views: 530; Downloads: 13 Full text (1,73 MB)
Keywords: čokolada, kognicija, zdravilni učinki, zdravje srca in ožilja, kostiPublished in RUP: 30.09.2022; Views: 916; Downloads: 104 Full text (1007,02 KB)
Keywords: pretvorba hrane, metode za preverjanje prostnosti hrane, motivacija, sledljivost, vrste prevar s hranoPublished in RUP: 02.09.2022; Views: 834; Downloads: 35 Full text (535,84 KB)
Keywords: prehranjevanje z žuželkami, entomofagija, študentje, beljakovinePublished in RUP: 17.12.2021; Views: 1144; Downloads: 29 Link to full textThis document has more files! More...
Keywords: antioksidativna kapaciteta, vitamin C, kuhanje v vodi, kuhanje v mikrovalovkiPublished in RUP: 16.06.2021; Views: 1498; Downloads: 181 Full text (1,95 MB)This document has more files! More...