Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 10 / 16
Na začetekNa prejšnjo stran12Na naslednjo stranNa konec
1.
Mnenje potrošnikov o lokalni hrani
Tadeja Košak, 2018, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: lokalna hrana, lokalni izdelki, odnos potrošnikov, nakup hrane, transport hrane
Objavljeno: 26.07.2018; Ogledov: 577; Prenosov: 46
.pdf Polno besedilo (1,42 MB)

2.
Odnos ljudi do veganstva in presnega veganstva
Urban Založnik, 2018, magistrsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: prehrana, veganstvo, pesno veganstvo, etika, motivi, magistrske naloge
Objavljeno: 31.07.2018; Ogledov: 430; Prenosov: 73
.pdf Polno besedilo (1,17 MB)

3.
4.
Piranska sol in njene prehranske odlike
Urška Grbac, 2018, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: sol, prehrana, zdravje
Objavljeno: 25.09.2018; Ogledov: 847; Prenosov: 53
.pdf Polno besedilo (1,43 MB)

5.
Potencial prehranske uporabnosti jajčnih lupin in postopek odobritve novega živila
Tjaša Trobec, 2018, magistrsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: novo živilo, živilsko pravo, jajčne lupine, kalcij
Objavljeno: 04.10.2018; Ogledov: 342; Prenosov: 28
.pdf Polno besedilo (2,70 MB)

6.
Industrijska konoplja v prehrani
Mihaela Bači, 2017, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: industrijska konoplja, konopljina semena, konopljino olje, kanabinoidi, kanabidiol
Objavljeno: 18.03.2019; Ogledov: 421; Prenosov: 70
.pdf Polno besedilo (1,10 MB)

7.
Sistem nadzora nad varno hrano v Sloveniji
Tjaša Gruden, 2014, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Objavljeno: 18.03.2019; Ogledov: 215; Prenosov: 17
.pdf Polno besedilo (504,51 KB)

8.
Percepcija uporabe nanotehnologije v živilih
Urša Kogovšek, 2016, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: nanotehnologija, nanohrana, percepcija, stališča, splošna populacija
Objavljeno: 18.03.2019; Ogledov: 220; Prenosov: 19
.pdf Polno besedilo (734,39 KB)

9.
Glikemični indeks kruha iz tatarske ajde v povezavi s sladkorno boleznijo tipa 2
Tajda Pečko, 2016, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: tatarska ajda, kruh, glikemični indeks, sladkorna bolezen tipa 2
Objavljeno: 18.03.2019; Ogledov: 258; Prenosov: 20
.pdf Polno besedilo (1,40 MB)

10.
Fitinska kislina: vpliv njenih pozitivnih in negativnih učinkov na človeka
Petra Vodopivec, 2017, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: fitinska kislina, fitati, fitaze, antihranilo, biorazpoložljivost
Objavljeno: 18.03.2019; Ogledov: 209; Prenosov: 19
.pdf Polno besedilo (864,74 KB)

Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici