1. Načrtovanje jedilnikov in dietetsko svetovanje v zdraviliščih in bolnišnici : diplomska nalogaSenija Ćoralić, 2006, diplomsko delo Ključne besede: turizem, zdravilišča, bolnišnice, prehrana, higiena prehrane, dietna prehrana, jedilniki, načrtovanje, svetovanje, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 07.07.2022; Ogledov: 914; Prenosov: 26 Celotno besedilo (1,63 MB) |
2. Prehranska vrednost posebnih obrokov na letalih : diplomska nalogaNataša Lekič, 2006, diplomsko delo Ključne besede: prehrana, prehranska vrednost, obroki, letala, letalski promet, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 05.07.2022; Ogledov: 1053; Prenosov: 13 Celotno besedilo (1,47 MB) |
3. Analiza prehrane v slovenskih naravnih zdraviliščih : diplomska nalogaSebastjan Repnik, 2003, diplomsko delo Ključne besede: prehrana, zdrava prehrana, dietna prehrana, diete, dietetika, alternativna prehrana, hranilne snovi, energijska vrednost, računalniški programi, Prehrana 2000, zdravilišča, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 23.06.2022; Ogledov: 1167; Prenosov: 32 Celotno besedilo (1,07 MB) |
4. Hitra prehrana v centru Ljubljane : diplomska nalogaBarbara Osolnik Košar, 2007, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, hitra hrana, fast food, prehranske navade, mladina, tradicionalne slovenske jedi, anketa, intervju Objavljeno v RUP: 21.05.2021; Ogledov: 1011; Prenosov: 43 Celotno besedilo (2,11 MB) |
5. |
6. |
7. Pomen cvička v slovenski promociji vina : diplomska nalogaSimona Mirtič, 2007, diplomsko delo Ključne besede: vino, alkohol, cviček, proizvodnja, vinorodni okoliši, poraba, kakovost, promocija, gostinska ponudba, Dolenjska, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 26.02.2021; Ogledov: 927; Prenosov: 28 Celotno besedilo (1,83 MB) |
8. Načrtovanje in ponudba jedi v vegetarijanskih restavracijah : diplomska nalogaRenata Kverh, 2007, diplomsko delo Ključne besede: gostinska ponudba, kulinarika, alternativna prehrana, vegetarijanske jedi, prehranske navade, zdrava hrana, režimi prehranjevanja, način življenja, jedilniki, priprava jedi, senzorična kakovost, Vegedrom, Celica hostel, ankete, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 12.02.2021; Ogledov: 1137; Prenosov: 92 Celotno besedilo (898,06 KB) |
9. Vključevanje piva v turistično ponudbo Slovenije : diplomska nalogaAndreja Kozlar, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turizem, turistična ponudba, pivovarstvo, pivo, pivnice, kultura pitja, senzorične lastnosti, Slovenija, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 29.12.2020; Ogledov: 1313; Prenosov: 67 Celotno besedilo (1,62 MB) |
10. Ponudba alternativnih obrokov v hotelih na slovenski Obali : diplomska nalogaLarisa Kermac, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turizem, turistična ponudba, gastronomija, kulinarika, alternativna prehrana, vegetarijanske jedi, dietna prehrana, gostinstvo, slovenska obala, SWOT, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 21.12.2020; Ogledov: 1317; Prenosov: 38 Celotno besedilo (2,12 MB) |