Natisni
Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Prehranska kakovost obrokov v Osnovni šoli Tržič : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:ID Grum, Alja (Avtor)
ID Poklar Vatovec, Tamara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Štucin, Asja (Komentor)
Datoteke:.pdf ZAKLJUCNA_PROJEKTNA_NALOGA_(Alja_Grum).pdf (1004,42 KB)
MD5: 0E8080DC8A116DA23D34EE244FEFCB1C
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:zaključne projektne naloge, otroci, prehranjevalne navade, energijska vrednost, hranilna vrednost, zavržena hrana
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[A. Grum]
Leto izida:2017
Leto izvedbe:2017
Št. strani:V, 41 str.
PID:20.500.12556/RUP-10264 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2-053.5
COBISS.SI-ID:1539066820 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:18.03.2019
Število ogledov:1972
Število prenosov:68
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional quality of meals in primary school Tržič
Ključne besede:final project assignment, children, eating habits, energy value, nutritional value, food waste, leftovers


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici