Natisni
Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Koordinacija prodaje in proizvodnje mesnih izdelkov
Avtorji:ID Gleščič, Andrej (Avtor)
ID Hribar, Igor (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:URL http://www.ediplome.fm-kp.si/Glescic_Andrej_20080403.pdf
 
.pdf Glescic_Andrej_20080403.pdf (593,48 KB)
MD5: ECE035F0129C657723DB03347DB83027
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FM - Fakulteta za management
Ključne besede:proizvodnja, tržne aktivnosti, pospeševanje, koordinacija, mesni izdelki, kupci, zadovoljstvo
Kraj izida:Koper
Založnik:[A. Gleščič]
Leto izida:2008
Št. strani:VII, 49 str.
PID:20.500.12556/RUP-3448 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:658.5/.8(043.2)
COBISS.SI-ID:2665175 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:15.10.2013
Število ogledov:3771
Število prenosov:81
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici