Natisni
Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Seashell specialties and food handling in Slovene Istria restaurants
Avtorji:ID Poklar Vatovec, Tamara (Avtor)
ID Jakus, Tadeja (Avtor)
ID Stubelj, Mojca (Avtor)
Datoteke:URL http://aas.bf.uni-lj.si/zootehnika/104-2014/PDF/104-2014-2-81-90.pdf
 
Jezik:Angleški jezik
Vrsta gradiva:Delo ni kategorizirano
Tipologija:1.01 - Izvirni znanstveni članek
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:food, seashells, seashell specialities, seashells handling, HACCP, restaurants, education, questionnaires, Slovenija
Založnik:Biotehniška fakulteta
Leto izida:2014
Št. strani:str. 81-90
Številčenje:Letn. 104, št. 2
PID:20.500.12556/RUP-7679 Povezava se odpre v novem oknu
ISSN:1581-9175
UDK:641
DOI:10.14720/aas.2014.104.2.3 Povezava se odpre v novem oknu
COBISS.SI-ID:3491208 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:30.12.2015
Število ogledov:3890
Število prenosov:339
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, školjke, jedi iz školjk, rokovanje s školjkami, HACCP, prehranski obrati, izobrazba, vprašalniki, Slovenija


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici