Natisni
Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Zavržena hrana v gospodinjstvih: vzroki za nastanek in možnosti za ukrepanje : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:ID Adamič, Katarina (Avtor)
ID Šömen Joksić, Agnes (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Bezek, Katja (Komentor)
Datoteke:.pdf FVZ_Dietetika_Adamic_Katarina_i2018.pdf (784,87 KB)
MD5: DA92423BC787DF47FC788C6349442B2C
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:zavržena hrana, vedenje potrošnika, odnos potrošnika do hrane, zmanjševanje količin zavržene hrane
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[K. Adamič]
Leto izida:2018
Leto izvedbe:2018
Št. strani:VI, 29 str.
PID:20.500.12556/RUP-9719 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641
COBISS.SI-ID:1540459972 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:31.07.2018
Število ogledov:2657
Število prenosov:246
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Food waste in households: causes and options for action


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici