Natisni
Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Pomembne fenolne spojine v mandlju, granatnem jabolku in žižoli ter njihov vpliv na zdravje : magistrska naloga
Avtorji:ID Morenčič, Iva (Avtor)
ID Barlič-Maganja, Darja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Dietetika_Morencic_Iva_i2018.pdf (1,30 MB)
MD5: AF5559F526B93E62B5D6F3D9ADBAFD86
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:mandlji, granatna jabolka, žižole, fenolne spojine, zdravje, magistrske naloge
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[I. Morenčič]
Leto izida:2018
Leto izvedbe:2018
Št. strani:VII, 79 str.
PID:20.500.12556/RUP-9726 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:1540457924 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:31.07.2018
Število ogledov:1928
Število prenosov:119
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Important phenolic compounds in almond, pomegranate and jujube and their impact on health


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici