Lupa

Statistics of RUP

A- | A+ | Print

Bibliography of the person, including all types of documents, not only theses.

BSc theses (10)

  1. Andreja Kozlar: Vključevanje piva v turistično ponudbo Slovenije
  2. Larisa Kermac: Ponudba alternativnih obrokov v hotelih na slovenski Obali
  3. Simona Mirtič: Pomen cvička v slovenski promociji vina
  4. Renata Kverh: Načrtovanje in ponudba jedi v vegetarijanskih restavracijah
  5. Nataša Mazovec, Tanja Pekolj: Ponudba alternativne prehrane v ljubljanskih hotelih in zdraviliščih na Dolenjskem
  6. Špela Marič: Čaji v gostinski ponudbi
  7. Barbara Osolnik Košar: Hitra prehrana v centru Ljubljane
  8. Sebastjan Repnik: Analiza prehrane v slovenskih naravnih zdraviliščih
  9. Nataša Lekič: Prehranska vrednost posebnih obrokov na letalih
  10. Senija Ćoralić: Načrtovanje jedilnikov in dietetsko svetovanje v zdraviliščih in bolnišnici

Other documents (1)

  1. Milica Živković, Tamara Poklar Vatovec: Istrska kulinarika
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica