1x | | sadje, sladkorni bolniki, prehranjevalne navade, zelenjava, kalcij, živilsko pravo, novo živilo, jajčne lupine, vino, fenoli, stabilnost, skladiščenje, oljčno olje, termični učinki, krvni sladkor, polnozrnat kruh, zdrava prehrana, rdeča vina, mladostniki, lokalna hrana, tatarska ajda, glikemični indeks, kanabidiol, kanabinoidi, konopljino olje, sladkorna bolezen tipa 2, nanotehnologija, splošna populacija, stališča, percepcija, nanohrana, konopljina semena, industrijska konoplja, odnos potrošnikov, nakup hrane, lokalni izdelki, tveganje, diabetiki, transport hrane, fitinska kislina, biorazpoložljivost, antihranilo, fitaze, fitati, občutek sitosti, prehranski vnos, hipertenzija, hiperlipidemija, antioksidativni učinek, presnovni sindrom, soja, okara, kognicija, čokolada, izboljšava senzorične vrednosti izdelka, izboljšava hranilne vrednosti izdelka, antioksidanti, prehranske vlaknine, začetna kultura, celiakija, fermentacija, droži, škotsko govedo, meso, uporaba, senzorična vrednost, mikrozelenjava, kvaliteta, zdravilni učinki, zdravje srca in ožilja, novi izdelki, odpadki, kuhanje v mikrovalovki, kuhanje v vodi, ekstrakcija, antioksidant, živila, magistrske naloge, odrasli, jod, vitamin C, beljakovine, motivacija, metode za preverjanje prostnosti hrane, pretvorba hrane, kosti, sledljivost, vrste prevar s hrano, študentje, entomofagija, prehranjevanje z žuželkami, gensko spremenjeni organizmi |