Lupa

Search the repository Help

A- | A+ | Print
Query: search in
search in
search in
search in
* old and bologna study programme

Options:
  Reset


1 - 2 / 2
First pagePrevious page1Next pageLast page
1.
Primerjava antioksidativne kapacitete zelenjave, pripravljene z mikrovalovnim in klasičnim kuhanjem v vodi
Aljaž Čibej, 2021, master's thesis

Found in: ključnih besedah
Summary of found: ...antioksidativna kapaciteta, vitamin C, kuhanje v vodi, kuhanje v mikrovalovki...
Keywords: antioksidativna kapaciteta, vitamin C, kuhanje v vodi, kuhanje v mikrovalovki
Published: 16.06.2021; Views: 642; Downloads: 163
.pdf Full text (1,95 MB)
This document has more files! More...

2.
Vpliv različnih termičnih postopkov na vsebnost vitamina C v živilih
Tjaša Mlakar, 2019, master's thesis

Found in: ključnih besedah
Summary of found: ...živila, vitamin C, termična obdelava, kuhanje, pedelava, termična obdelava, magistrske naloge...
Keywords: živila, vitamin C, termična obdelava, kuhanje, pedelava, termična obdelava, magistrske naloge
Published: 22.01.2020; Views: 1125; Downloads: 79
.pdf Full text (1,78 MB)

Search done in 0 sec.
Back to top
Logos of partners University of Maribor University of Ljubljana University of Primorska University of Nova Gorica