1. |
2. Možnosti nadaljnjega razvoja vinskega in gastronomskega turizma na kmetijah : zaključno poročiloSimon Kerma, Aleš Gačnik, Igor Jurinčič, Emil Juvan, Štefan Bojnec, Dunja Bandelj, Alenka Baruca Arbeiter, Matjaž Hladnik, Barbara Lampič, Dejan Cigale, Irma Potočnik Slavič, Martina Robačer, Franc Bavec, Martina Bavec, 2023, končno poročilo o rezultatih raziskav Ključne besede: agrarna geografija, podeželje, turistična geografija, vinski turizem, gastronomski turizem, turizem na kmetijah, razvoj turizma, Slovenija Objavljeno v RUP: 20.12.2023; Ogledov: 1112; Prenosov: 38 Celotno besedilo (14,46 MB) |
3. |
4. |
5. |
6. Analysis of genetic diversity in Croatian fig (Ficus carica L.) germplasm using SSR markersDanijela Poljuha, Ines Kralj, Marin Krapac, Tatjana Klepo, Mira Radunić, Frane Strikić, Tim Weber, Sezai Ercişli, Alenka Baruca Arbeiter, Matjaž Hladnik, Dunja Bandelj, 2021, objavljeni znanstveni prispevek na konferenci Ključne besede: Ficus carica, germplasm, national collections, genetic diversity, Croatia, microsatellite Objavljeno v RUP: 17.10.2021; Ogledov: 1473; Prenosov: 30 Povezava na celotno besedilo |
7. First set of microsatellite markers for immortelle (Helichrysum italicum (Roth) G. Don) : a step towards the selection of the most promising genotypes for cultivationAlenka Baruca Arbeiter, Matjaž Hladnik, Jernej Jakše, Dunja Bandelj, 2021, izvirni znanstveni članek Ključne besede: curry plant, Helichrysum italicum (Roth) G. Don, high-throughput DNA sequencing, genomic SSRs, genetic diversity, DNA fingerprinting Objavljeno v RUP: 05.05.2021; Ogledov: 1709; Prenosov: 35 Povezava na celotno besedilo |
8. Testiranje učinkovitosti bioinformacijskih orodij za združevanje zaporedij genomske DNA laškega smilja (Helichrysum italicum (Roth.) G. Don.), pridobljenih s tehnologijo Ion Torrent : zaključna nalogaBenjamin Božič, 2020, diplomsko delo Ključne besede: laški smilj, Helichrysum italicum, zbirniki, DNA odčitki, združevanje odčitkov, BUSCO, QUAST, SPAdes Objavljeno v RUP: 01.10.2020; Ogledov: 1588; Prenosov: 27 Povezava na celotno besedilo |
9. |
10. |