1. |
2. |
3. |
4. |
5. |
6. |
7. Zasnova brošure tradicionalnih istrskih jedi : zaključna projektna nalogaMaja Ćoralić, 2011, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, kulinarika, prehrana, jedi, tradicionalne jedi, trženje, brošure, Istra, analize, zaključne projektne naloge Objavljeno v RUP: 22.01.2021; Ogledov: 476; Prenosov: 40
Polno besedilo (2,27 MB) |
8. Prehranjevalne navade študentov Turistice : zaključna projektna nalogaMaja Bradeško, 2012, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, kulinarika, prehrana, prehranjevalne navade, študenti, trženje, analize, zaključne projektne naloge Objavljeno v RUP: 08.01.2021; Ogledov: 664; Prenosov: 35
Polno besedilo (795,43 KB) |
9. |
10. Diverzifikacija morskega ribištva v turistično dejavnost na slovenski obaliTanja Mihalič, Gorazd Sedmak, Saša Planinc, Janez Bogataj, Matic Jeločnik Pelicon, 2014, izvirni znanstveni članek Opis: Diverzifikacija morskega ribištva v turistično dejavnost na slovenski obali Ključne besede: turizem, ribištvo, diverzifikacija dejavnosti, slovenska obala, Obala, Slovenija Objavljeno v RUP: 03.04.2017; Ogledov: 2214; Prenosov: 29
Povezava na polno besedilo |