Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 10 / 176
Na začetekNa prejšnjo stran12345678910Na naslednjo stranNa konec
1.
Dejavniki profesionalnega razvoja učiteljev
Sara Glavič, 2012, magistrsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: zaposlovanje, kadri, profesionalni razvoj, dejavniki, volja, vloge, vodenje, odgovornost, letni delovni načrt, izobraževanje
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 4706; Prenosov: 197
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

2.
3.
4.
Managerke in ovire, s katerimi se soočajo v karieri
Sara Križman, 2007, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: ženske v managementu, kariera, razlike med spoloma, ovire pri gradnji kariere, ukrepi za preseganje ovir, diplomska dela
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 2251; Prenosov: 93
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

5.
6.
Vpliv napitnine na fleksibilnost dela
Sara Baša, 2007, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: igralništvo, zaposleni, napitnine, fleksibilnost dela, diplomska dela
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 2078; Prenosov: 83
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

7.
Dynamics of oil quality parameters changes related to olive fruit fly attack
Urška Kosić, Ivana Dminić, Olivera Koprivnjak, Valerija Majetić, Sara Godena, Vasilij Valenčič, 2010, izvirni znanstveni članek

Opis: In order to evaluate the role of intrinsic characteristics of olive cultivars on dynamics of oil quality parameters changes related to the olive fruit fly (Bactrocera oleae (Gmelin)) attack, two specific olive cultivars were compared, Istarska bjelica and Buža. I. bjelica is characterised by late ripening, a lower flesh/stone mass ratio and higher oleic/linoleic ratio, the total phenols content and oil mass fraction compared to Buža. Oil samples were obtained at two harvesting dates, from fruit lots with 0, 25, 50, 75 and 100% of infestation degree, expressed by mass. Oil and water content in olive paste, as well as total phenols, fatty acids composition and standard chemical and sensorial oil quality parameters were determined. At equal maturity level, the cultivar with a higher oil (24 +- 1% vs. 16 +- 1%) and lower water content (54 +- 2% vs. 61 +- 4%) was more susceptible to hydrolytic degradation, while the one with the lower total phenols content (231 +- 32 vs. 575 +- 124mg/kg) and oleicžlinoleic fatty acid ratio (5.7 vs. 9.1) was more liable to oxidative deterioration of oil. Lower susceptibility to negative flavours formation could be related to the absence of ripening induced by fly attack and less favourable environment for larvae growth (higher total phenols content, lower water content and flesh/stone mass ratio)
Najdeno v: osebi
Ključne besede: Bactrocera oleae, Olive cultivars, Olive fruit fly, Olive oil quality
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 2926; Prenosov: 133
URL Polno besedilo (0,00 KB)

8.
Pravna ureditev človekovega odnosa do živali
Sara Argenti, 2012, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: živali, zaščita, pravno varstvo, pravni položaj, mučenje živali, živalska policija
Objavljeno: 15.10.2013; Ogledov: 2646; Prenosov: 129
URL Polno besedilo (0,00 KB)
Gradivo ima več datotek! Več...

9.
Molekularna analiza spodnjih čeljusti divjega prašiča
Damijana Rašl, 2014, diplomsko delo

Najdeno v: osebi
Ključne besede: mikrosateliti, citokrom b, PCR, lovske trofeje, degradirana DNA
Objavljeno: 10.07.2015; Ogledov: 1930; Prenosov: 12
URL Polno besedilo (0,00 KB)

10.
Iskanje izvedeno v 0 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici