1. Strategije prevajanja jedilnih listov in pomen hrane v identiteti kulture : diplomsko deloEtna Sterniša, 2024, diplomsko delo Ključne besede: hrana, jedilni listi, prevajalske strategije, tradicionalne jedi, kultura, kulinarično besedišče, lingua franca, diplomska dela Objavljeno v RUP: 11.06.2024; Ogledov: 1437; Prenosov: 19
Celotno besedilo (1,04 MB) |
2. |
3. |
4. Oblikoskladenjske napake v slovenščini kot drugem jeziku pri dijakih italijanske narodne skupnosti : diplomsko deloPolona Kavčič, 2023, diplomsko delo Ključne besede: slovenščina kot drugi jezik, analiza napak, oblikoskladnja, dvojezičnost, transfer, slovensko-italijanski jezikovni stik, italijanska narodna skupnost, diplomska dela Objavljeno v RUP: 23.03.2023; Ogledov: 2386; Prenosov: 38
Celotno besedilo (806,05 KB) |
5. |
6. |
7. |