Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 3 / 3
Na začetekNa prejšnjo stran1Na naslednjo stranNa konec
1.
Service quality in restaurants operating in a rural area : the case of Slovenian Istria
Marko Kukanja, Tanja Planinc, 2019, izvirni znanstveni članek

Opis: The purpose of this paper was to investigate service quality in restaurants operating in the rural area of Slovenian Istria. The dinerserv tool was used as a research instrument. The research sample consisted of 25 restaurant facilites and 250 valid questionnaires completed by domestic guests.
Ključne besede: restaurant industry, service quality, rural areas, Slovenian Istria
Objavljeno v RUP: 30.11.2021; Ogledov: 1254; Prenosov: 38
.pdf Celotno besedilo (3,64 MB)

2.
3.
Iskanje izvedeno v 0.01 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici