1. |
2. |
3. |
4. |
5. |
6. Kuhanje kot metoda dela za razvoj življenjskih veščin in socialnih kompetenc pri mladostnikih v strokovnih centrih : diplomsko deloLara Pezdir, 2024, diplomsko delo Ključne besede: kuhanje, metoda dela, mladostniki s ČVM/T, strokovni centri, socialne kompetence, življenjske veščine, zgodovina kuhanja, dobro počutje Objavljeno v RUP: 20.09.2024; Ogledov: 653; Prenosov: 23
Celotno besedilo (533,70 KB) |
7. |
8. Regionalne in lokalne medijske vsebine v programih RTV Slovenija : zaključno deloAnže Marolt, 2024, diplomsko delo Ključne besede: javni mediji, lokalne in regionalne novice, dopisništva, regionalni centri, regionalne programske vsebine, televizija, RTV Slovenija, zaključna dela Objavljeno v RUP: 13.09.2024; Ogledov: 786; Prenosov: 39
Celotno besedilo (1,70 MB) |
9. |
10. |