Ključne besede: mleko, mlečni izdelki, laktozna intoleranca, fermentacija, mlečne maščobeObjavljeno v RUP: 19.09.2023; Ogledov: 55; Prenosov: 4 Polno besedilo (962,40 KB)
Ključne besede: kislo zelje, kisla repa, fermentacija, mkroorganizmiObjavljeno v RUP: 06.01.2021; Ogledov: 948; Prenosov: 75 Polno besedilo (1,66 MB)
Opis: Vpliv mešane fermentacije kvasovk Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis na biosintezo aromatskih snoviKljučne besede: kvasovke, vinske kavsovke, Saccharomyces cerevisiae, Dekkera bruxellensis, alkoholna fermentacija vina, mikrobne interakcije, aromatske spojine, biosinteza, hlapni fenoli, hidroksicimetove kisline, DNA mikromreže, membranski bioreaktor, PCR v realnem času, disertacijeObjavljeno v RUP: 13.10.2015; Ogledov: 3651; Prenosov: 47 Povezava na polno besedilo