1. |
2. |
3. |
4. Vključevanje ponudbe žganja v slovenski turizem : diplomska nalogaAleš Beguš, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turizem, turistična ponudba, gastronomija, pijače, alkohol, kultura pitja, žganje, žganjekuha, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 04.06.2021; Ogledov: 801; Prenosov: 36
Celotno besedilo (1,01 MB) |
5. |
6. Mleko in mlečni izdelki v pripravi jedi in v gostinski ponudbi Pomurja : diplomska nalogaBernarda Gašparič, 2007, diplomsko delo Ključne besede: kulinarika, mleko, sir, skuta, prekmurska gibanica, mlečni izdelki, gastronomija, gostinska ponudba, promocija, Pomurje, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 04.06.2021; Ogledov: 687; Prenosov: 33
Celotno besedilo (1,92 MB) |
7. |
8. |
9. Gastronomija v turistični ponudbi Korzike in izkušnje za Slovenijo : diplomska nalogaHelena Katja Rozman, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turizem, turistična ponudba, gastronomija, trženje, Korzika, Slovenija, primerjave, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 29.01.2021; Ogledov: 654; Prenosov: 36
Celotno besedilo (1,21 MB) |
10. Zadovoljstvo tujih turistov z gastronomijo v Ljubljani : zaključni projektTjaša Gorjup, 2014, diplomsko delo Ključne besede: zaključne projektne naloge, gostinstvo, kulinarika, gastronomija, zadovoljstvo, turisti, tuji turisti, Ljubljana Objavljeno v RUP: 08.01.2021; Ogledov: 817; Prenosov: 34
Celotno besedilo (1,86 MB) |