1. Zasnova in trženje gostinskega obrata : diplomska nalogaTanja Kočar, 2004, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, gostinska ponudba, gostinski obrati, management, marketing, načrtovanje, poslovni načrti, marketinški načrti, tržne analize, tržne raziskave, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 14.07.2022; Ogledov: 1980; Prenosov: 40 Celotno besedilo (1,14 MB) |
2. Prehrana športnikov na pripravah kot element gostinske ponudbe : diplomska nalogaJasna Mitrovič, 2005, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, gostinski obrati, gostinska ponudba, prehrana, hrana, šport, športniki, priprave, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 12.07.2022; Ogledov: 952; Prenosov: 48 Celotno besedilo (515,07 KB) |
3. Mleko in mlečni izdelki v pripravi jedi in v gostinski ponudbi Pomurja : diplomska nalogaBernarda Gašparič, 2007, diplomsko delo Ključne besede: kulinarika, mleko, sir, skuta, prekmurska gibanica, mlečni izdelki, gastronomija, gostinska ponudba, promocija, Pomurje, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 04.06.2021; Ogledov: 1162; Prenosov: 37 Celotno besedilo (1,92 MB) |
4. Možnosti turističnega razvoja Osapske doline : diplomska nalogaMarija Bečan, 2005, diplomsko delo Ključne besede: turizem, Osp, Osapska dolina, naravne znamenitosti, kulturne znamenitosti, turistična ponudba, gostinska ponudba, razvojne možnosti, razvojna strategija, raziskave, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 07.05.2021; Ogledov: 1236; Prenosov: 32 Celotno besedilo (1,30 MB) |
5. |
6. Pomen cvička v slovenski promociji vina : diplomska nalogaSimona Mirtič, 2007, diplomsko delo Ključne besede: vino, alkohol, cviček, proizvodnja, vinorodni okoliši, poraba, kakovost, promocija, gostinska ponudba, Dolenjska, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 26.02.2021; Ogledov: 1147; Prenosov: 31 Celotno besedilo (1,83 MB) |
7. Načrtovanje in ponudba jedi v vegetarijanskih restavracijah : diplomska nalogaRenata Kverh, 2007, diplomsko delo Ključne besede: gostinska ponudba, kulinarika, alternativna prehrana, vegetarijanske jedi, prehranske navade, zdrava hrana, režimi prehranjevanja, način življenja, jedilniki, priprava jedi, senzorična kakovost, Vegedrom, Celica hostel, ankete, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 12.02.2021; Ogledov: 1332; Prenosov: 94 Celotno besedilo (898,06 KB) |
8. Vključevanje kulturnih in zgodovinskih resursov v turistično ponudbo Solkana : diplomska nalogaKristina Jug, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turizem, turistična ponudba, kulturna dediščina, naravne znamenitosti, zgodovina, gostinska ponudba, prireditve, Solkan, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 22.01.2021; Ogledov: 1637; Prenosov: 34 Celotno besedilo (766,23 KB) |
9. Razvoj turizma v občini Brda : zaključno deloIris Skubin, 2010, diplomsko delo Ključne besede: občina Brda, gostinska ponudba, nastanitvena ponudba, naravne znamenitosti, kulturne znamenitosti, turizem, promocija, razvoj turizma, zaključna dela Objavljeno v RUP: 11.12.2020; Ogledov: 1394; Prenosov: 38 Celotno besedilo (1,86 MB) |