Ključne besede: phenolic compounds, HPLC-DAD-qTOF, Solanum lycopersicum L., protein extracts, agricultural residuesObjavljeno v RUP: 26.10.2021; Ogledov: 1903; Prenosov: 34 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: extraction techniques, HPLC-DAD-ESI-QTOF, olive mill wastewater, phenolic compoundsObjavljeno v RUP: 24.06.2021; Ogledov: 2228; Prenosov: 51 Celotno besedilo (1,75 MB)Gradivo ima več datotek! Več...
Ključne besede: Olea oleuropea L., olive mill effluents, pomace, HPLC-DAD-qTOF, phenolic compoundsObjavljeno v RUP: 25.12.2020; Ogledov: 2352; Prenosov: 57 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: canned fish, olive oil, phenolic compoundsObjavljeno v RUP: 02.07.2020; Ogledov: 2788; Prenosov: 124 Povezava na celotno besedilo
Ključne besede: olive oil, phenolic compounds, sensory properties, Istrska belicaObjavljeno v RUP: 08.08.2016; Ogledov: 4792; Prenosov: 126 Povezava na celotno besedilo