1. |
2. Vključevanje ponudbe žganja v slovenski turizem : diplomska nalogaAleš Beguš, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turizem, turistična ponudba, gastronomija, pijače, alkohol, kultura pitja, žganje, žganjekuha, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 04.06.2021; Ogledov: 1579; Prenosov: 47 Celotno besedilo (1,01 MB) |
3. Praznična kulinarika med istrskimi prazniki in njena uporaba v turizmu : zaključni projektFilip Matjaž, 2018, diplomsko delo Ključne besede: istrska kulinarika, praznične jedi, stari prazniki, novodobni prazniki, šagre, osmice, kulinarične prireditve, promoviranje, istrska jedi, istrske pijače, ljudske šege, ljudske naade Objavljeno v RUP: 19.03.2021; Ogledov: 1634; Prenosov: 55 Celotno besedilo (1,36 MB) |
4. Poslovni načrt podjetja Na zdravje : diplomska nalogaRajko Pečan, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turizem, poslovni načrti, turistična podjetja, pijače, naravni sokovi, zdrava prehrana, finančni načrti, konkurenca, promocija, trženje, izvedba, tveganja, uspešnost poslovanja, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 21.12.2020; Ogledov: 1523; Prenosov: 42 Celotno besedilo (1,38 MB) |
5. |
6. |
7. |
8. |
9. |
10. |