1. |
2. Kuhanje kot metoda dela za razvoj življenjskih veščin in socialnih kompetenc pri mladostnikih v strokovnih centrih : diplomsko deloLara Pezdir, 2024, diplomsko delo Ključne besede: kuhanje, metoda dela, mladostniki s ČVM/T, strokovni centri, socialne kompetence, življenjske veščine, zgodovina kuhanja, dobro počutje Objavljeno v RUP: 20.09.2024; Ogledov: 181; Prenosov: 5 Celotno besedilo (533,70 KB) |
3. |
4. |
5. Pomen gibanja na vključenost in dobro počutje otrok v prvi starostni skupini vrtca : magistrsko deloMiranda Uskokovič Grošelj, 2023, magistrsko delo Ključne besede: otroci, gibanje, vključenost, dobro počutje, igra, spodbudno učno okolje, vzgojitelji, inkluzija Objavljeno v RUP: 20.10.2023; Ogledov: 719; Prenosov: 26 Celotno besedilo (4,72 MB) |
6. |
7. |
8. |
9. Branje študentov Fakultete za humanistične študije v digitalni dobi : počutje in učinkovitost branja tiskanih ali e-knjigAnja Kolar, 2021, diplomsko delo Ključne besede: študenti, branje, branje študentov, pomen branja, digitalna doba, karantena, e-knjige, tiskane knjige, počutje, e-gradivo v šolstvu, zaključna dela Objavljeno v RUP: 29.12.2021; Ogledov: 1178; Prenosov: 65 Celotno besedilo (2,34 MB) |
10. |