1. |
2. |
3. |
4. |
5. Kuhanje kot metoda dela za razvoj življenjskih veščin in socialnih kompetenc pri mladostnikih v strokovnih centrih : diplomsko deloLara Pezdir, 2024, diplomsko delo Ključne besede: kuhanje, metoda dela, mladostniki s ČVM/T, strokovni centri, socialne kompetence, življenjske veščine, zgodovina kuhanja, dobro počutje Objavljeno v RUP: 20.09.2024; Ogledov: 728; Prenosov: 23
Celotno besedilo (533,70 KB) |
6. |
7. |
8. Pomen gibanja na vključenost in dobro počutje otrok v prvi starostni skupini vrtca : magistrsko deloMiranda Uskokovič Grošelj, 2023, magistrsko delo Ključne besede: otroci, gibanje, vključenost, dobro počutje, igra, spodbudno učno okolje, vzgojitelji, inkluzija Objavljeno v RUP: 20.10.2023; Ogledov: 1156; Prenosov: 32
Celotno besedilo (4,72 MB) |
9. |
10. |