Lupa

Iskanje po repozitoriju Pomoč

A- | A+ | Natisni
Iskalni niz: išči po
išči po
išči po
išči po
* po starem in bolonjskem študiju

Opcije:
  Ponastavi


1 - 10 / 48
Na začetekNa prejšnjo stran12345Na naslednjo stranNa konec
1.
2.
3.
Integration of quality, continuous improvement, and innovation in tourism : the QCII model
Dejan Križaj, 2020, pregledni znanstveni članek

Ključne besede: quality, continuous improvement, innovation, smart tourism
Objavljeno v RUP: 01.12.2021; Ogledov: 1609; Prenosov: 25
.pdf Celotno besedilo (188,57 KB)

4.
Service quality in restaurants operating in a rural area : the case of Slovenian Istria
Marko Kukanja, Tanja Planinc, 2019, izvirni znanstveni članek

Opis: The purpose of this paper was to investigate service quality in restaurants operating in the rural area of Slovenian Istria. The dinerserv tool was used as a research instrument. The research sample consisted of 25 restaurant facilites and 250 valid questionnaires completed by domestic guests.
Ključne besede: restaurant industry, service quality, rural areas, Slovenian Istria
Objavljeno v RUP: 30.11.2021; Ogledov: 1766; Prenosov: 43
.pdf Celotno besedilo (3,64 MB)

5.
6.
7.
8.
9.
Off-line timber sorting with portable NIR spectrometer-feasibility study for glulam production
Jakub Michal Sandak, Peter Niemz, Anna Malgorzata Sandak, 2021, objavljeni povzetek znanstvenega prispevka na konferenci

Ključne besede: portable NIR, glulam, quality control, off-line sorting
Objavljeno v RUP: 06.05.2021; Ogledov: 1796; Prenosov: 10
URL Povezava na celotno besedilo

10.
Iskanje izvedeno v 0.05 sek.
Na vrh
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici