1. Prehranska paleta okusov med obema vojnama : imaginarij, gospodarstvo in slovenska družba v prvi JugoslavijiTereza Prešeren, 2024, magistrsko delo Ključne besede: medvojno obdobje, prva Jugoslavija, Dravska banovina, gospodarska struktura, socialna struktura, prehranski imaginarij, paleta okusov, kuharski recepti, zgodovina, magistrske naloge Objavljeno v RUP: 17.10.2024; Ogledov: 246; Prenosov: 10 Celotno besedilo (1,96 MB) |
2. |
3. |
4. |
5. |
6. |
7. |
8. |
9. VIP gost - gost s posebnimi zahtevami : diplomska nalogaLarisa Zemljič, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turizem, VIP, poslovneži, osebnost, gosti, struktura osebnosti, temperament, psihološki profil, potrebe, zadovoljstvo, hoteli, Hotel Palace, Hotel Metropol, Hotel Bernardin, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 20.05.2021; Ogledov: 1485; Prenosov: 40 Celotno besedilo (978,55 KB) |
10. Motivacija in pričakovanja italijanskih turistov v Sloveniji : diplomska nalogaAlice Lušina, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turistična ponudba, italijanski turisti, pričakovanja, gostinske storitve, kakovost, storitve, motivacija, osebnostna struktura, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 07.05.2021; Ogledov: 1265; Prenosov: 32 Celotno besedilo (878,13 KB) |