Ključne besede: hrana, jedilni listi, prevajalske strategije, tradicionalne jedi, kultura, kulinarično besedišče, lingua franca, diplomska delaObjavljeno v RUP: 11.06.2024; Ogledov: 1085; Prenosov: 17 Celotno besedilo (1,04 MB)
Ključne besede: gostinstvo, hitra hrana, fast food, prehranske navade, mladina, tradicionalne slovenske jedi, anketa, intervjuObjavljeno v RUP: 21.05.2021; Ogledov: 1863; Prenosov: 55 Celotno besedilo (2,11 MB)
Ključne besede: gostinstvo, kulinarika, jedi, tradicionalne jedi, Istra, Portorož, turisti, gosti, odnos, analize, zaključne projektne nalogeObjavljeno v RUP: 29.01.2021; Ogledov: 1701; Prenosov: 41 Celotno besedilo (3,62 MB)
Ključne besede: gostinstvo, kulinarika, prehrana, jedi, tradicionalne jedi, trženje, brošure, Istra, analize, zaključne projektne nalogeObjavljeno v RUP: 22.01.2021; Ogledov: 1628; Prenosov: 48 Celotno besedilo (2,27 MB)
Ključne besede: tradicionalne istrske jediObjavljeno v RUP: 15.01.2021; Ogledov: 1614; Prenosov: 37 Celotno besedilo (1,46 MB)