1. Zasnova in trženje gostinskega obrata : diplomska nalogaTanja Kočar, 2004, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, gostinska ponudba, gostinski obrati, management, marketing, načrtovanje, poslovni načrti, marketinški načrti, tržne analize, tržne raziskave, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 14.07.2022; Ogledov: 2222; Prenosov: 41 Celotno besedilo (1,14 MB) |
2. Percepcija turističnih delavcev do invalidov turistov : diplomska nalogaJakica Jesih, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turizem, nišni turizem, turistični delavci, invalidi, invalidski turizem, gibalno ovirani, posebne potrebe, infrastruktura, kakovost storitev, predsodki, stereotipi, stigmatizacija, stališča, analize, ankete, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 12.07.2022; Ogledov: 1076; Prenosov: 47 Celotno besedilo (708,67 KB) |
3. Prehrana športnikov na pripravah kot element gostinske ponudbe : diplomska nalogaJasna Mitrovič, 2005, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, gostinski obrati, gostinska ponudba, prehrana, hrana, šport, športniki, priprave, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 12.07.2022; Ogledov: 1068; Prenosov: 49 Celotno besedilo (515,07 KB) |
4. |
5. Merjenje kakovosti gostinskih storitev v Grand hotelu Toplice na Bledu z vidika gostov : diplomska nalogaIrena Meznarič, 2006, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, hotelirstvo, hoteli, management, storitve, kakovost, gostje, zadovoljstvo, ankete, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 30.06.2022; Ogledov: 1182; Prenosov: 19 Celotno besedilo (381,74 KB) |
6. Panonske terme : strategija trženja produktovMilan Karoli, 2007, diplomsko delo Ključne besede: turizem, destinacije, zdravilišča, terme, Panonske terme, Terme 3000, storitve, trženje, tržne znamke, strategija, analize, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 21.12.2020; Ogledov: 1521; Prenosov: 37 Celotno besedilo (1,82 MB) |
7. Kulturne razlike v prehrani med ljudmi in prilagajanje gostinske ponudbe (Primer: Izraelski trg) : diplomska nalogaMarija Koren, 2007, diplomsko delo Ključne besede: kultura, religija, hoteli, Hotel Mons, prehrana, judovska skupnost, izraelska kuhinja, košer, mediteranska prehrana, gastronomija, kulinarika, kulturna dediščina, analiza, diplomske naloge Objavljeno v RUP: 21.12.2020; Ogledov: 2004; Prenosov: 40 Celotno besedilo (692,54 KB) |
8. |