1. |
2. |
3. |
4. |
5. |
6. |
7. |
8. Zasnova brošure tradicionalnih istrskih jedi : zaključna projektna nalogaMaja Ćoralić, 2011, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, kulinarika, prehrana, jedi, tradicionalne jedi, trženje, brošure, Istra, analize, zaključne projektne naloge Objavljeno v RUP: 22.01.2021; Ogledov: 1193; Prenosov: 46 Celotno besedilo (2,27 MB) |
9. Prehranjevalne navade študentov Turistice : zaključna projektna nalogaMaja Bradeško, 2012, diplomsko delo Ključne besede: gostinstvo, kulinarika, prehrana, prehranjevalne navade, študenti, trženje, analize, zaključne projektne naloge Objavljeno v RUP: 08.01.2021; Ogledov: 1908; Prenosov: 41 Celotno besedilo (795,43 KB) |
10. |