1. |
2. Zasnova in trženje gostinskega obrata : diplomska nalogaTanja Kočar, 2004, undergraduate thesis Keywords: gostinstvo, gostinska ponudba, gostinski obrati, management, marketing, načrtovanje, poslovni načrti, marketinški načrti, tržne analize, tržne raziskave, diplomske naloge Published in RUP: 14.07.2022; Views: 2322; Downloads: 42 Full text (1,14 MB) |
3. Prehrana športnikov na pripravah kot element gostinske ponudbe : diplomska nalogaJasna Mitrovič, 2005, undergraduate thesis Keywords: gostinstvo, gostinski obrati, gostinska ponudba, prehrana, hrana, šport, športniki, priprave, diplomske naloge Published in RUP: 12.07.2022; Views: 1139; Downloads: 49 Full text (515,07 KB) |
4. Upravna struktura in turističen razvoj Škocjanskih jam med letoma 1945 in 1997 : magistrsko deloUrška Ivančič Petelin, 2022, master's thesis Keywords: Škocjanske jame, upravljanje, upravljavec, turizem, 1945-1997, Kraške jame Slovenije, Turistični zavod Škocjanske jame, ObLO Divača, zavod Postojnska jama, Kras Sežana, TOZD Gostinstvo Sežana, HTG Sežana, TOP Portorož, UNESCO in Javni zavod Park Škocjanske jame, Slovenija, zgodovina, magistrske naloge Published in RUP: 07.07.2022; Views: 2162; Downloads: 37 Full text (1,21 MB) |
5. Merjenje kakovosti gostinskih storitev v Grand hotelu Toplice na Bledu z vidika gostov : diplomska nalogaIrena Meznarič, 2006, undergraduate thesis Keywords: gostinstvo, hotelirstvo, hoteli, management, storitve, kakovost, gostje, zadovoljstvo, ankete, analize, diplomske naloge Published in RUP: 30.06.2022; Views: 1242; Downloads: 21 Full text (381,74 KB) |
6. |
7. |
8. Management kakovosti v prehrambenem turizmu : zagotavljanje kakovosti ponudbe in lojalnosti gostovMarko Kukanja, 2017, scientific monograph Abstract: Raziskava preučuje možnost zagotavljanja kakovosti ponudbe in lojalnosti gostov v prehrambnem gostinstvu na osnovi trženjske usmerjenosti PGO. Predstavlja teoretično in zakonsko opredelitev (ureditev) gostinstva ter nekatera pomembna raziskovalna izhodišča, ki izhajajo iz zakonske ureditve gostinstva v RS. Raziskava podrobno opredeljuje pojem kakovost, gostinski proizvod in koncept zadovoljstva, in to s stališča gosta in menedžerja. Keywords: turizem, ponudba, lojalnost, menedžment kakovosti, prehrambno gostinstvo, kakovost, lojalnost Published in RUP: 07.11.2021; Views: 1611; Downloads: 29 Full text (2,61 MB) |
9. |
10. |