Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Vpliv različnih postopkov shranjevanja in priprave zelenjave na vsebnost vitamina C : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:ID Dobnik, Ana (Avtor)
ID Stubelj, Mojca (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf Diploma_-_Ana_Dobnik.pdf (645,21 KB)
MD5: 02EB07CF954010F353F9C8EB1B1F2587
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:vitamin C, postopki shranjevanja živil
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[A. Dobnik]
Leto izida:2013
Leto izvedbe:2013
Št. strani:VII, 39 f.
PID:20.500.12556/RUP-10169 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.262
COBISS.SI-ID:512409913 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:18.03.2019
Število ogledov:2363
Število prenosov:78
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Influence of different storage procedures and the preparation of vegetables in vitamin C


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici