Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Prehranska kakovost obrokov in uživanja soli v Osnovni šoli Gustava Šiliha Velenje : [zaključna projektna naloga]
Avtorji:ID Gavez, Uršula (Avtor)
ID Poklar Vatovec, Tamara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf Zakljucna_projektna_naloga_Ursula_Gavez.pdf (745,39 KB)
MD5: ACD58C316C02754A3FE9C399C07363CC
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:prehrambne navade, šolski obroki, sol, mladostniki, smernice
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[U. Gavez]
Leto izida:2015
Leto izvedbe:2015
Št. strani:VII, 38 f.
PID:20.500.12556/RUP-10275 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.22
COBISS.SI-ID:1537187268 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:18.03.2019
Število ogledov:1925
Število prenosov:65
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Nutritional quality of meals and salt intake in Primary School Gustav Šilih Velenje


Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici