Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali uporabite sodobnejši brskalnik.
ENG
Prijava
Iskanje
Brskanje
Oddaja dela
Statistika
RUP
FAMNIT - Fakulteta za matematiko, naravoslovje in informacijske tehnologije
FHŠ - Fakulteta za humanistične študije
FM - Fakulteta za management
FTŠ Turistica - Fakulteta za turistične študije - Turistica
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
IAM - Inštitut Andrej Marušič
PEF - Pedagoška fakulteta
UPR - Univerza na Primorskem
ZUP - Založba Univerze na Primorskem
COBISS
Univerza na Primorskem, Univerzitetna knjižnica - vsi oddelki
Prva stran
/
Izpis gradiva
Izpis gradiva
A-
|
A+
|
Natisni
Naslov:
Prehranjevalne navade pacientov z zvišano vrednostjo holesterola : diplomska naloga
Avtorji:
ID
Gobec, Anja
(Avtor)
ID
Poklar Vatovec, Tamara
(Mentor)
Več o mentorju...
ID
Rebernak, Nuša
(Komentor)
Datoteke:
Diplomska_naloga-_Anja_Gobec.pdf
(829,24 KB)
MD5: 8158E191A60712D00BF602BB10E897FE
Jezik:
Slovenski jezik
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:
prehranjevalne navade
Kraj izida:
Izola
Kraj izvedbe:
Izola
Založnik:
[A. Gobec]
Leto izida:
2012
Leto izvedbe:
2012
Št. strani:
VIII, 54 f., [7] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUP-10584
UDK:
616.153.922:613:37
COBISS.SI-ID:
512268857
Datum objave v RUP:
18.03.2019
Število ogledov:
1820
Število prenosov:
99
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Skupna ocena:
(0 glasov)
Vaša ocena:
Ocenjevanje je dovoljeno samo
prijavljenim
uporabnikom.
Objavi na:
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Eating habits in patients with elevated level of cholesterol
Komentarji
Dodaj komentar
Za komentiranje se morate
prijaviti
.
Komentarji (0)
0 - 0 / 0
Ni komentarjev!
Nazaj