Naslov: | Antioksidativna kapaciteta rdečih vin : zaključna projektna naloga |
---|
Avtorji: | ID Klobasa, Katja (Avtor) ID Kovač, Boris (Mentor) Več o mentorju... ID Kranjc, Katja (Komentor) |
Datoteke: | FVZ_Klobasa_Katja_i2019.pdf (1,49 MB) MD5: 8DA93144D76B0EACDA0669BF55E9E767
|
---|
Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Vrsta gradiva: | Zaključna naloga |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
|
---|
Ključne besede: | vino, rdeča vina, zdravje, fenolne spojine, antioksidativna kapaciteta, zaključne projektne naloge |
---|
Kraj izida: | Izola |
---|
Kraj izvedbe: | Izola |
---|
Založnik: | [K. Klobasa] |
---|
Leto izida: | 2019 |
---|
Leto izvedbe: | 2019 |
---|
Št. strani: | VII, 31 str. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUP-12104 |
---|
UDK: | 663.2:678.048 |
---|
COBISS.SI-ID: | 1541769668 |
---|
Datum objave v RUP: | 06.12.2019 |
---|
Število ogledov: | 5900 |
---|
Število prenosov: | 120 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
| | | Skupna ocena: | (0 glasov) |
---|
Vaša ocena: | Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom. |
---|
Objavi na: | |
---|
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše
podrobnosti ali sproži prenos. |