Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Uporaba ozona pri pripravi živil : zaključna projektna naloga
Avtorji:ID Piskač, Andrej (Avtor)
ID Barlič-Maganja, Darja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
ID Kovač, Boris (Komentor)
Datoteke:.pdf FVZ_Piskac_Andrej_i2020.pdf (643,62 KB)
MD5: 93FF6141BC361EFCFFF431AF0B5A1D5B
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:ozon, ozoniranje, podaljševanje obstojnosti živil, varna hrana
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[A. Piskač]
Leto izida:2020
Leto izvedbe:2020
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 40 str.))
PID:20.500.12556/RUP-14095 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:641:546.214
COBISS.SI-ID:29995267 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:29.09.2020
Število ogledov:1967
Število prenosov:70
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
PISKAČ, Andrej, 2020, Uporaba ozona pri pripravi živil : zaključna projektna naloga [na spletu]. Diplomsko delo. Izola : A. Piskač. [Dostopano 23 marec 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.upr.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=14095
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5
5
(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Iščem podobna dela...Prosim, počakajte...
Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici