Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Naravno fermentirana kislo zelje in kisla repa kot vir živih mikroorganizmov v prehrani Slovencev : zaključna projektna naloga
Avtorji:ID Nagode, Martina (Avtor)
ID Kranjc, Katja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Nagode_Martina_i2020.pdf (1,66 MB)
MD5: 1BADC1B4F78AA523F342C975D6CC7FBF
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Zaključna naloga
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:kislo zelje, kisla repa, fermentacija, mkroorganizmi
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[M. Nagode]
Leto izida:2020
Leto izvedbe:2020
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VII, 37 str, [11] str. pril.))
PID:20.500.12556/RUP-14812 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.2
COBISS.SI-ID:42576387 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:06.01.2021
Število ogledov:1678
Število prenosov:109
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici