Lupa

Izpis gradiva Pomoč

A- | A+ | Natisni
Naslov:Mikrobiološki kvar živil kot vzrok za zavrženo hrano : zaključna projektna naloga
Avtorji:ID Radkovič, Špela (Avtor)
ID Kranjc, Katja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu
Datoteke:.pdf FVZ_Radkovic_Spela_i2021.pdf (971,45 KB)
MD5: 7CBDC5C3F565997FFF5C07AB6BA2CA2C
 
Jezik:Slovenski jezik
Vrsta gradiva:Delo diplomskega projekta/projektno delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:FVZ - Fakulteta za vede o zdravju
Ključne besede:hrana, zavržena hrana, kvar živil, mikroorganizmi, mikrobiološko kvarjenje
Kraj izida:Izola
Kraj izvedbe:Izola
Založnik:[Š. Radkovič]
Leto izida:2021
Leto izvedbe:2021
Št. strani:1 spletni vir (1 datoteka PDF (VIII, 26 str.))
PID:20.500.12556/RUP-16724 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:615
COBISS.SI-ID:69479171 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUP:06.07.2021
Število ogledov:1628
Število prenosov:73
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
  
Skupna ocena:(0 glasov)
Vaša ocena:Ocenjevanje je dovoljeno samo prijavljenim uporabnikom.
Objavi na:Bookmark and Share


Postavite miškin kazalec na naslov za izpis povzetka. Klik na naslov izpiše podrobnosti ali sproži prenos.

Komentarji

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Komentarji (0)
0 - 0 / 0
 
Ni komentarjev!

Nazaj
Logotipi partnerjev Univerza v Mariboru Univerza v Ljubljani Univerza na Primorskem Univerza v Novi Gorici